Gala Januari menemani januari tahun baru anda ~

20101201
YAY~~~!!!!! Sebagai Tanda penghargaan kepada pendengar dan sempena kedatangan tahun baru 2011 dengan penuh takzim dan bangganyer,gomofm membawakan kepada anda semua "GALA JANUARI 2011".. tgk la gabo CUN kt atas tu,macam-macam aktivi menarik buat anda semua.... antaranya KEMPEN KESEDARAN KANSER SERVIKS BERSAMA AMAN RAJA LAWAK 4; yang di bawakan khas atas usahasama pihak GOMOFM dan NF BIO bagi membincangkan berkenaan gejala-gejala & kaedah Mencegah KANSER SERVIKS atau KANSER PANGKAL RAHIM.... ia harus di dengari oleh kaum wanita di luar sana,informasi yang berguna buat kaum HAWA.... kaum adam pon boleh dengar sekali,sebagai informasi tambahan :P ada juga soalan-soalan kuiz berkenaan kempen ini,mana tau rezki anda dapat HADIAH kali ini~~~~
KEMPEN ini diadakan pada: 8 JANUARI 2011(SABTU) jam 8.30 MALAM~


Pada 15 JANUARI 2011 (SABTU) Jam 8.30 Malam, dibawakan kepada anda BAND L ISIN Lurve yang mana Band ini dalam Usaha menceburkan diri dalam Industri Muzik Tanah Air, Anda Boleh Bertanyakan soalan Secara 'Live' dan ada Kuiz jugak untuk anda sertai...WOW Hadiah Lagi~~~!!!


Dan Inilah Kemuncaknya, PADA 22 JANUARI 2011(Sabtu),Jam 8.30 Malam.... SELEKSI BEBEL 2 DARA & Aktiviti BErbalas PANTUN yang dikelolakan oleh DJ ECiz,dan ANDA boleh BERBALAS-BALAS PANTUN,tunjukan bakat anda...dan yang paling utama "PENGUMUMAN PEMENANG Bagi CONTEST MENCIPTA POSTER HARI LAHIR" sempena meraikan hari lahir 2 DJ kami yakni DJ ECiz dan DJ EmBuN pada BULAN JANUARI ~~ Hadiah utama bagi CONTEST ini ialah WANG TuNai Bernilai RM50 dan 2 Hadiah Saguhati Iaitu Masa Berbual RM10 (TopUp)... Cepat HAntarkan Poster-Poster Kreatif anda Sebelum 15 January 2011,Mana Tau Rezki Anda,tunjukkan kreativiti anda bersama Kami,Kami meNghargai Bakat Anda~~ Terma & Syarat boleh dilawati di sini.


Tunggu Apa Lagi,Sertailah Kami sepanjang Bulan JanuaRI Ini Yang Didedikasikan Khas Buat Anda..... JanGan LUpa Temu Janji Kita dalam "GALA JANUARI" Hanya di GOMOfm, Gomo sampai BErbuih... Ada Radio,Boleh Chat~!!
0 Komen Untuk GomoFm: