Jom tukar banner bersama GOMOfm !

20100728

-KAMI AKAN LETAK PADA DUA BAHAGIAN, DI BAHAGIAN ATAS CHATBOX DAN DI SIDEBAR-


Salam geng GOMOfm! oke, kali ni nak bagitawu. ada lagi satu kami nak war-warkan. bahawasanyaaaa kami da bina 1 page khas bagi mengisi segala banner geng-geng GOMOfm.


macam mana rupa page tu? simple je. memang nak fokus pada banner saje. tengok kat bawah ye.


klik gambar untuk terus ke page banner itu.

jadi, cemana? ada bran nak letak banner situ? ekekekek. kalo terasa nak letak banner di situ, sila-sila klik gambar bawah ini. atau terus direct je jerit pada facebook kami di sini.


dan ini dikhaskan untuk kita saling tukar menukar banner. jadi untuk ambil banner kami, ia ada di mana-mana page yang kami ada. dalam page utama ni juga ada. jika sudah letakkan banner kami, cepat-cepat jerit pada facebook kami. dengan pantas kami letak banner kamu di page kami ye. :)

lebih baik jika sambil jerit sambil letak banner kamu. mekaseh. :))

* banner anda akan dipaparkan di muka utama selama 2 minggu. kemudian akan disumbatkan ke dalam page khas itu. mekaseh.

7 Komen Untuk GomoFm:

ardinihumaira said...

thanks!

banner dni ada di situ ^__^

Bukan Eciz said...

thnx to dini to0 :D

zati said...

dah letak banner gomo & dah tinggalkan pesanan at fb, hope sudi2 tengok & tolong tehee :)

akmalhilmi said...

udah ltk weyh :)

huhu :)

suzie rahman said...

sempoi..sudah setle!

4moii said...

nk tlk bnner jgkkkkkkkkkk

4moii said...

nk tlkk bnner jgkkk sob2